Oroszország felfüggeszti a PAK-FA és az Armata fejlesztését 44068124
Oroszország felfüggeszti a PAK-FA és az Armata fejlesztését

Biztonság politikai fórum


Oroszország felfüggeszti a PAK-FA és az Armata fejlesztését

nyugger
nyugger
Tiszthelyettes
Tiszthelyettes

2017Apr01

Oroszország felfüggeszti a PAK-FA és az Armata fejlesztését Empty Oroszország felfüggeszti a PAK-FA és az Armata fejlesztését

Témanyitás by nyugger

Portálunknak név nélkül nyilatkozó orosz védelmi minisztériumi forrás szerint felfüggesztik a legmodernebb haditechnikai eszközök fejlesztését. Sz. Sojgu egy moszkvai vendéglátóipari-egység egyik dohányfüsttől átitatott zugában két üveg vodka és négy liter Zsiguli sör között, hat köbméter szotyihéj mögül elmondta, hogy a három éve a nyugati szankciók súlya alatt minden nap összeomló orosz gazdaság nem tudja kitermelni ezen programok fejlesztési költségeit, így minden igyekezetük ellenére a programok felfüggesztése mellett döntöttek. Kérdésünkre, hogy az így kieső fejlett technika helyére mit terveznek forrásunk kissé zavarba jött, ám némi valutával sikerült a problémát orvosoljuk.
Végső soron kezünkbe került a 2020 utáni orosz fegyverkezési program teljes dokumentációja, melyből kiderül, hogy a PAK-FA program kieső gépeinek helyére Polikarpov Po-2 biplánokat rendszeresítenek az illetékesek, hisz végső soron ezen típus volt a világ első csökkentett észlelhetőségű vadászgépe, mivel a szovjet mérnökök már az 1920-as években radarhullám-elnyelő anyagokat alkalmaztak. Szárazföldi téren szintén visszatérve a régi hagyományokhoz a T-34-es harckocsi gyártásának felújításáról döntöttek a minisztériumban. Ezen döntésükkel egyben az üzemanyag-költségeket is sikerülhet visszafaragni, mivel a típus a vodkától kezdve bármely folyékony éghető anyaggal működőképes. A találkozó végén baráti búcsút véve illetékes forrásunktól egyből ezzen cikk megírásába kezdtünk, hogy a kedves Olvasókat minél hamarabb informálni tudjuk a legfrissebb orosz fejlesztésekről.

Oroszország felfüggeszti a PAK-FA és az Armata fejlesztését ZsbRXTZDePI
Share this post on: redditgoogle

No Comment.


    Pontos idő: 2021-12-06, 04:14