Visszajelzés

Biztonság politikai fórum

A 2017.02.27.-ei VKontakte leállás után tőlünk függetlenül a fórum korábbi
multimédiás anyagainak jelentős része nem elérhető a korábbi linkeken.

Visszajelzés

Share

Apollo

Visszajelzés

Témanyitás by Apollo on 2017-02-27, 10:57

Sziasztok!

Rendszeresen olvasgatom a fórumot és lenne kettő javaslatom, ötletem azzal kapcsolatban.

Az első, hogy szerintem mindenképpen hasznos lenne ha a témák fordítva lennének oldalszámozva. A mostani rendszer az első oldalra hozza az új híreket, de felhasználóbarátabb lenne ha az új hírek mindig az utolsó oldalra kerülnének a topikok végére. Egyetlen pofonegyszerű oka van amiért ez jobb lenne: ha valaki lemaradt néhány hozzászlásról és esetleg kimaradt neki néhány hír, de megjegyezte hanyadik oldalon járt, elég lesz arra az oldalra elmenni és tudni fogja honnan kell folytatnia az olvasást, míg most minden korábban olvasatlan hozzászólást "át kell futni", hogy tudjuk hol jártunk, viszont visszafelé futjuk át őket ami kicsit zavaró, mivel "hátrafelé" kell őket olvasni, majd újra előlre, hogy értlemet kapjanak az idézetek, és egymásra adott válaszok és utalások.

A második javaslatom, hogy állítsatok be a beszúrt képekhez és egyéb tartalmakhoz egy automatikus méretcsökkentést (ha már van ilyen beállítás akkor lehetne tovább csökkenteni) nem csak képarányra vonatkozóan, hanem méretre is (Kb, Mb). A munkahelyemről olvasom az oldalt, és sajnos nekem befagyasztja a gépem kb 30 secre, mivel ennyi idő kell neki, hogy betöltse az oldalon lévő tartalmakat. Tudom, hogy a hiba az én oldalamon van, mivel lassú a gép is és a net is, de talán többen is lehetnek hasonló helyzetben, akit pedig érdekelnek a teljes képet azok mindig ki tudnák nagyítani és teljes képernyőn megnézni őket.

Köszi!
avatar
Admin
Admin
Admin

Re: Visszajelzés

Témanyitás by Admin on 2017-02-27, 16:21

Szia!

Köszönjük az észrevételeket/javaslatokat!

Az oldalsorrenddel kapcsolatban a helyzet a következő: a mobil változat hiányossága miatt lett a jelenlegi sorrend választva, utánanézünk, amennyiben lehetséges javítani a telefonos megjelenés hiányosságát (jelenleg nincs link az utolsó hozzászóláshoz), akkor tulajdonképpen már nem szükséges a jelenlegi kialakítás. Ezzel kapcsolatban kis türelmet kérünk.

Ha már letisztázódott ez az opció, akkor szavazást is írhatunk ki a témában, ahol a csak olvasó, nem regisztrált személyek is tudnak majd szavazni.
A képek megjelenítése szélességben korlátozott, jelenleg 800px legnagyobb szélességre, igény esetén ezen tudunk állítani. A legkisebb beállítható érték 300px, kérdés mi lenne a megfelelő?
A videók vagy az adott nézettől függően (Youtube) vagy választható értéken kerülnek beillesztésre, az általában előforduló szélesség értékek 640 és 720px. Ez azonban minden esetben a videót beillesztő személyen múlik.
A képek majd minden esetben linkeltek, tehát itt a méretükkel kapcsolatban sajnos nem lehet mit kezdeni, jellemzően a sok keleti forrás betöltése a lassabb.
avatar
Admin
Admin
Admin

Re: Visszajelzés

Témanyitás by Admin on 2017-03-02, 20:49

Hozzászólások sorrendje:

Jelenleg tesztelés céljából a haditechnikai témáknál megfordításra kerültek a hozzászólások sorrendjei. Ezzel kapcsolatban szavazást indítottunk, melyre az elkövetkező hét napban várjuk a válaszokat. A szavazás elérhető a nem regisztrált olvasók számára is. A fórum használata asztali számítógépen a két új ideiglenes gomb használatával javasolt:Mobil készülékről a kis jobbra nyíl segítségével lehet a legutolsó (nem az első nem olvasott) hozzászóláshoz ugrani:Mobilnál egyelőre nem lehetséges az első olvasatlan hozzászóláshoz eljutni közvetlenül, továbbá nincs információ hogy mikor várható ilyen újítás.Képméretezés:

Képek méretaránya igazítva lett szélességben az alap Youtube videók beillesztési méretéhez, továbbá magasságuk is lehatárolásra került az új szélesség értékkel megegyezően. Amennyiben ezzel kapcsolatban van vélemény, azt várjuk itt.

    Pontos idő: 2017-06-25, 20:59