Jimmy Carter: „Az USA egy korlátlan politikai vesztegetéssel működő oligarcha” 44068124
Jimmy Carter: „Az USA egy korlátlan politikai vesztegetéssel működő oligarcha”

Biztonság politikai fórum


Jimmy Carter: „Az USA egy korlátlan politikai vesztegetéssel működő oligarcha”

Boki.
Boki.
-
-

2016Oct15

Jimmy Carter: „Az USA egy korlátlan politikai vesztegetéssel működő oligarcha” Empty Jimmy Carter: „Az USA egy korlátlan politikai vesztegetéssel működő oligarcha”

Témanyitás by Boki.

Jimmy Carter, az Egyesült Államok 39. elnöke meglepő őszinteséggel mondta el egy interjúban, miként is működik az amerikai elit.
A 888.hu Nemzetközi sajtószemléje fedezte fel azt az interjút, amelyben Jimmy Carter, az USA 39. elnöke beszélt a jelenkori amerikai adminisztrációról.
A The Intercept tavaly júliusban tett közzé a beszélgetést, melynek címe magért beszél:

„Az Egyesült Államok egy korlátlan politikai vesztegetéssel működő oligarchia”

A volt amerikai elnök az amerikai rendszer lényegéről, a Thom Hartmann rádióprogramnak nyilatkozott. A demokrata Carter kijelentette, hogy az Egyesült Államokban az oligarchia teljes mértékben aláásta a politikai rendszert és az így kialakult rendszer fenntartóit fizeti. Carter szerint állítása egyaránt érvényes a demokratákra és a republikánusokra is. Sokak szerint elnöksége idején (1977-1981) Jimmy Cartert is a Trilaterális bizottság illetve a The Council of Foreign Relations irányította, az amerikaiak John Fitzgerald Kennedy mellett mégis őt tartják a legőszintébb elnöküknek. Jimmy Carter arról az adminisztrációról is beszélt, amely megalapozatlan bulvárhírek alapján rendszeresen korrupcióval vádolja a magyar kormányt. Majd a vádak rendre megdőlnek.

Forrás: Magyar Idők
Share this post on: redditgoogle

No Comment.


    Pontos idő: 2021-11-28, 15:21